Нова канцеларија на Електровина Плус

Компанијата Електроковина плус континуирано расте,како резултат на тоа од оваа година таа е присутна и во Србија од оваа година. Новата експозитура се наоѓа во срцето на Земун, во деловната зграда „Нова Искра Работно место“(Workspace), која со својот индустриски амбиент и модерен дизајн придонесува за деловната и индустриската традиција на овој дел од градот. Двајца &hellиp;

Нова канцеларија на Електровина Плус Read More »